Söker du en psykoterapeut?

Under livstiden finns skeden då en utomstående synvinkel kan vara till hjälp. Söker du en proffs som kan hjälpa dig att hitta lösningar i en svår livssituation? Behöver du hjälp och stöd för att komma vidare i en svår situation gällande sociala relationer i privatlivet eller i arbetet? Får du ångest när du tanker på en förändring som är på kommande eller orkar du inte i vardagen? Har du bekymmer I parrelationen eller I familjelivet? Undrar du vem du är, vad du vill och vad är verkligen viktigt för dig?

Jag erbjuder psykoterapi som grundar sig på resurstänkande och lösningscentrering (ratkaisukeskeinen terapia), konsultationer samt rådgivning

Psykoterapi erbjuder dig en möjlighet att granska dina erfarenheter, känslor och målsättningar i en trygg och pålitlig miljö. Tillsammans kan vi genomgå dina tankar och känslor som en del av den enastående helheten som bildar ditt liv och bygga upp en modell för uppnåendet av dina mål.

  • individuell terapi (FPA-ersättningsbar för över 16-åringar)
  • parterapi
  • familjeterapi
  • sexualterapi
  • individuell arbetshandledning
  • arbetshandledning i grupp tex. hälsovårdsbranchen

 
Vad skulle du vilja diskutera om?
Vad skulle du vilja förändra i ditt liv?

Känn dig välkommen att träffa mig om du vill söka en väg till en mera tillfredsställande vardag tillsammans med en legitimerad psykoterapeut. Ibland räcker det att träffas bara en gång för att hitta den skräddarskydda lösningen för problemet, men oftast träffar jag mina klienter enligt individuellt behov, en kortare eller längre tid. Vid första, längre besöket, försäkrar vi varandra om  att kommunikationen mellan oss fungerar. Efter det blir det oftast 45 minuters träffar varje eller varannan vecka, enligt översenskommelse.